Workshop ORDE IN JE KLEERKAST

Steeds meer mensen beseffen stilaan dat de kledingindustrie een heel pak duurzamer kan. De mode verandert voortdurend en onder druk van de media en reclame koop je toch best veel kledingstukken. Of je krijgt kleertjes van iemand met oudere kinderen, terwijl je tóch ook voor jouw kids nieuwe kleren wil…

Zo zit je plots met overvolle kleerkasten die je een wrang gevoel bezorgen. Je kent vast wel het principe dat je slechts 20% regelmatig draagt van 80% van alle kledij die in je kleerkast hangt!

Ook als je de overstap maakt naar meer duurzame kleding, zal je bestaande kleerkast moeten 'uitgemest' en georganiseerd worden. Maar hoe begin je daaraan? En misschien nog wel belangrijker: hoe behoud je het overzicht in je kleerkast?

In deze interactieve lezing van Vlaanderens eerste minimaliseercoach, Annelies Mentink van Annelies Minimaliseert® ontdek je hoe het overhouden van enkel de kledingstukken die je écht en graag draagt, een aanzet kan zijn om ook in de rest van je huis onze spullenobsessie aan te pakken. Stap voor stap en met concrete tips inspireert de auteur van “Opruimen maakt gelukkig! Handige stappenplannen van A tot Z.” je om niet alleen duurzaam, maar ook minimalistischer te gaan leven. Vooral drukke vrouwen die beseffen dat hun tijd beter kan besteed worden aan datgene wat er écht toe doet, zullen in een minimalistische levenswijze weer tot rust kunnen komen.

Voor de gezelligheid biedt 't Veldt je tijdens deze workshop een duurzaam glaasje bubbels en heerlijke zoetjes aan!

Deze workshop is onderdeel van een reeks boeiende workshops over kleding en duurzaamheid. Schrijf je in voor 2 workshops voor 80€ en 3 workshops voor 100€.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 45,00
Basistarief: 45,00 €

Waar

Feestzaal 't Veldt

Contact

Filter op categorie