Zomer in Retie: muzikale picknick met Savoir-Vivre

Vul je picknickmand en kom elke zondag van juli naar de prachtige tuin van de pastorie. Deze zomerse picknick wordt muzikaal op smaak gebracht door enkele schitterende groepen. Elke editie voorzien we ook extra kinderanimatie.
Geen zin of tijd om zelf boterhammetjes te smeren? Ook dit jaar voorzien we de mogelijkheid om je lunchpakket tot aan de pastorietuin te laten brengen: lekker makkelijk én bovendien overheerlijk!

Bij slecht weer verhuist het optreden naar GC Den Dries. Dit wordt aangekondigd op de facebookpagina UiT in Retie en via www.retie.be.

Savoir-Vivre werd uit de grond gestampt door lagereschoolkameraadjes Kristiaan Deruytter en Pjotr Paeshuyse. Na lang gesukkel en gezwoeg met andere muzikanten kwamen ze uiteindelijk Gerrit Vandevelde tegen op muziekkamp. Hij was de kers op de taart. Savoir-Vivre was gevormd en zal altiid nog verder blijven evolueren dankzij de grootse passie die alle drie de leden hebben voor muziek. Bescheidenheid maar zeer koppig, eenvoud maar zo groots. Zo puur waardoor je dit live niet kan missen. Iemand die nooit lekkere chocolade heeft gegeten weet immers ook niet wat hij mist.

- Poort open: 11.00 u.
- Start optreden: 12.00 u.
- Tuin van de pastorie, Passtraat Retie
- Bij regenweer in GC Den Dries, Kerkhofstraat 37
- Toegang gratis

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Tuin van de pastorie

Organisatie

Gemeente Retie

Filter op categorie