Zomer in Retie: Rethyscoop met Bohemian Rhapsody

Elke woensdagavond van juli is de tuin van de pastorie dé plek in Retie om te bekomen van een warme zomerdag. Ook dit jaar staan er vijf filmpareltjes op het programma. Terwijl jij achteruit zakt voor een mooie film, zorgen enkele verenigingen voor gekoelde drankjes.
Vergeet niet om je eigen stoel mee te brengen!

Slecht weer? Dan verhuist Rethyscoop naar GBR, afd. Schoonbroek. In dat geval gaat de film een uur eerder van start! Hou hiervoor de gemeentelijke website en de facebookpagina van UiT in Retie in de gaten.

134' – Bryan Singer
Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij leverde strijd tegen stereotypes en groeide uit tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid. Met als absoluut hoogtepunt het legendarische Live Aid benefietconcert in 1985. Queen legde de basis voor een nalatenschap die de buitenbeentjes, dromers en muziekliefhebbers tot op de dag van vandaag nog altijd inspireert.

Rethyscoop op woensdagavond
- Poort open: 21.00 u.
- Start film: 22.00 u.
- Tuin van de pastorie, Schoonbroek!
- Bij regenweer in GBR, afd. Schoonbroek
- Toegang gratis

Vereniging Snookerclub In de Pocket zorgt voor gekoelde drankjes die avond.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

pastorietuin Schoonbroek

Organisatie

Gemeente Retie

Filter op categorie