Zomer in Retie: Rethyscoop met A Star is Born

Elke woensdagavond van juli is de tuin van de pastorie dé plek in Retie om te bekomen van een warme zomerdag. Ook dit jaar staan er vijf filmpareltjes op het programma. Terwijl jij achteruit zakt voor een mooie film, zorgen enkele verenigingen voor gekoelde drankjes.
Vergeet niet om je eigen stoel mee te brengen!

Slecht weer? Dan verhuist Rethyscoop naar GC Den Dries. In dat geval gaat de film een uur eerder van start! Hou hiervoor de gemeentelijke website en de facebookpagina van UiT in Retie in de gaten.

135' – Bradley Cooper
Jackson Maine is een countryzanger die op de rand van de afgrond staat als hij de getalenteerde onbekende zangeres Ally ontdekt. Als de twee een hartstochtelijke liefdesrelatie beginnen, zet Jackson Ally in de spotlight en werpt haar in de wereld van de sterren. Maar als zijn eigen carrière al snel in de schaduw komt te staan van die van Ally, begint hij het steeds moeilijker te vinden om met zijn vergane glorie om te gaan. In de film zie je Lady Gaga zoals je haar nog nooit tevoren zag. Ze schittert er naast acteur Bradley Cooper, die tevens zijn debuut als regisseur maakte.

Rethyscoop op woensdagavond
- Poort open: 21.00 u.
- Start film: 22.00 u.
- Tuin van de pastorie, Retie
- Bij regenweer in GC Den Dries
- Toegang gratis

Vereniging Chiromeisjes Retie zorgt voor gekoelde drankjes die avond.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Tuin van de pastorie

Organisatie

Gemeente Retie

Filter op categorie