Zomer in Retie: muzikale picknick met Ray E.

Vul je picknickmand en kom elke zondag van juli naar de prachtige tuin van de pastorie. Deze zomerse picknick wordt muzikaal op smaak gebracht door enkele schitterende groepen. Elke editie voorzien we ook extra kinderanimatie.
Geen zin of tijd om zelf boterhammetjes te smeren? Ook dit jaar voorzien we de mogelijkheid om je lunchpakket tot aan de pastorietuin te laten brengen: lekker makkelijk én bovendien overheerlijk!

Bij slecht weer verhuist het optreden naar GBR, afd. Schoonbroek. Dit wordt aangekondigd op de facebookpagina UiT in Retie en via www.retie.be.

Met Ray E. steken zanger-gitarist Wim Melis en gitarist-toetsenist Gert Jacobs hun neus weer aan het venster. Midden jaren negentig speelden de Retienaren zich als prille twintigers even in de kijker met Sheffield Wednesday en River Phoenix. Die eerste pakte brons op de 1996-editie van Humo's Rock Rally, met winnaar Novastar. Als veertigers maken de twee vrienden nu een doorstart als Ray E. In december '18 gaf het duo zijn eerste optreden. In februari warmden ze op voor Douglas Firs in Turnhout. Een goede match, want weinig Belgische groepen maken
'Americana-muziek'. Vergeleken met de energieke gitaarrock van Sheffield Wednesday en River Phoenix klinkt Ray E. een stuk bedaarder. Maar er zal zeker nog gerockt worden!

- Poort open: 11.00 u.
- Start optreden: 12.00 u.
- Tuin van de pastorie, Schoonbroek
- Bij regenweer in GBR, afd. Schoonbroek
- Toegang gratis

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

pastorietuin Schoonbroek

Organisatie

Gemeente Retie

Filter op categorie