Smulpapen in Balen, Dessel, Mol en Retie

Deze populaire culinaire tocht vindt plaats in de Kempense Meren en loopt ieder jaar van eind april tot eind september. De formule is even eenvoudig als smakelijk. In de gemeenten Balen, Dessel, Mol en Retie bieden twaalf horecazaken jou een typische lekkernij aan.

Wie een brochure koopt voor 14,00 EUR kan op pad om onderweg te smullen van een zoethoudertje of iets hartigs. In elke brochure zitten twaalf bonnen die je bij een bezoek aan de deelnemende horecazaak afgeeft. De zaakvoerders engageren zich om een rijkelijke, gevarieerde keuze op tafel te brengen. Wat je tijdens de Smulpaap voorgeschoteld krijgt, heeft een totale waarde van meer dan 30,00 EUR.

Deelnamebrochures zijn te verkrijgen in de toeristische infokantoren van Retie, Balen, Dessel, en Mol, in Ecocentrum De Goren te Mol, in Huyze Colibrant in Mol en bij de deelnemende horecazaken.

Deelnemende zaken en aanbod:
Balen: Bread Time (pasta kip maison of broodje kaas of hesp), Bowling Helios (uitsmijter), De Kwacht (dagsoep), Fieneke koffie- en theehuis (koffiedessert)
Mol: Café De Mèt (coupe dame blanche), De Kaasboerin (kipschnitzel met saus, slagarnituur en pommes duchesse), Leto Eetkafee (zomersoes met vers fruit en ijs)
Dessel: Den Akker (boterham met kaas of hesp), Grand Café en Grill restaurant De Baron (een smakelijk warm hapje)
Retie: Sportcafé Boesdijkhof (croque uit 't vuistje), Moor than Koffie (slaatje met perzik en tonijn), Taverne Berkenhof (bordje met zoete en hartige versnaperingen)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Basistarief: 14,00 €

Waar

diverse horecazaken

Filter op categorie