Gezonde Gemeente Retie 2019: Startmoment 'Fit in je hoofd'

De voorbije jaren hadden we in het kader van 'Gezonde Gemeente' vooral aandacht voor onze lichamelijke gezondheid. Het volgende jaar willen we ons als Gezonde Gemeente toespitsen op onze geestelijke gezondheid met de actie 'Gezond Retie - Fit in je hoofd'.
De bedoeling is dat we in 2019 verschillende laagdrempelige acties opzetten (in samenwerking met Logo Kempen) om het thema bespreekbaar te maken en het taboe te doorbreken. De aandacht gaat niet zozeer naar moderne ziekten als een burn-out en depressie, maar naar dingen die je in het dagelijkse leven kan toepassen die een positieve bijdrage kunnen leveren aan ons mentale welzijn.

Start- en infomoment Gezonde Gemeente Retie: Tommy Browaeys vertelt over zijn 'Slakkengeluk' - Donderdag 24 januari 2019, 19.30 u. in GC Den Dries
Net als de voorgaande jaren, wordt de aftrap van Gezonde Gemeente gegeven met een startmoment. We kozen voor een spreker die niet helemaal onbekend is in Retie, namelijk Tommy Browaeys. Hij botste immers zelf tegen zijn eigen grenzen aan. Vanuit die confrontatie komt hij tijdens zijn lezing 'Slakkengeluk' vertellen hoe je zelf het geluk in handen kunt nemen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

Gemeente Retie

Filter op categorie