linde-Boom: De Allerbeste Music Quiz For Life

Heb je muziek in de vingers? Voor alle muziekliefhebbers is er de 'Allerbeste Music Quiz for Life', Stijns verjaardagsquiz. Dit is een niet-alledaagse muziekquiz waarbij de deelnemers voor veel meer zorgen dan voor de antwoorden alleen. De eerste editie was in 2017 al een enorm succes en bracht liefst €8.000 op ten voordele van Kom op tegen Kanker. Georganiseerd door Café Bazaar & Stijns vrienden. Neem deel aan de warmste quiz van Retie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Vorig jaar kon je kans maken op de 'Prijs voor de mooiste tafel'. Dit jaar is er een prijs voor de 'Best verklede groep'! Kom als je favoriete band of artiest naar de quiz en val in de prijzen.

Op donderdag 20, vrijdag 21 en zaterdag 22 december wordt het weer warm in Retie! We organiseren verschillende activiteiten in het kader van de Warmste Week van Music for Life.
Als goed doel kozen we Kom op tegen Kanker, helaas met reden:
In 2016 verloren wij, collega's van gemeentebestuur Retie, een collega aan een agressieve vorm van kanker. Werner was er altijd graag bij, maar was er plots niet meer. Dat verlies inspireerde niet enkel ons, maar ook de groep jeugdvrienden van Werner om een actie op te zetten ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zo werd linde-Boom voor de eerste keer in 2016 succesvol op poten gezet en werd, voor iederéén die te maken krijgt met kanker, in totaal meer dan €30.000 ingezameld voor de Warmste Week.
Helaas sloeg het noodlot een half jaar later opnieuw toe en verloor Stijn, een jonge papa van 2, zijn strijd tegen kanker. Omdat Stijn (net als Werner) betrokken was bij de organisatie van Retie Rockt!, sloeg zijn vrouw Karolien de handen in elkaar met Hans van café Bazaar, om hun jaarlijkse muziekquiz ten voordele van de Warmste Week stevig te pimpen tot wat uiteindelijk de Allerbeste Muziekquiz For Life werd: de eerste editie leverde donderdag 21 december 2017, op Stijns verjaardag, liefst €8.000 op.
Dit jaar besloten we al onze krachten te bundelen en al deze fantastische evenementen te organiseren onder dezelfde noemer: linde-Boom.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Basistarief: 20,00 €

Waar

Organisatie

linde-boom

Filter op categorie