Naar inhoud

Jeugdsportnet KDR geeft G-sporters een duwtje in de rug!

G-sport

Sporten brengt heel wat kosten met zich mee. Voor G-sporters komen er vaak nog eens heel wat extra kosten bij: aangepaste uitrusting, sporten verder van huis …

De gemeentebesturen van Kasterlee, Dessel en Retie dragen de sport hoog in het vaandel. Daarom willen deze 3 gemeenten de G-sporters financieel ondersteunen. Dien je aanvraagformulier voor financiële ondersteuning in voor 15 maart!

In 2014 zorgden deze gemeenten in samenwerking met heel wat vrijwilligers voor een geslaagd verblijf van de Sloveense delegatie tijdens de Special Olympics Europese Zomerspelen in Antwerpen. Daar moedigden we onze ‘eigen’ zwemsters aan: Anke Verwaest (Retie), Liesbeth De Hertogh (Dessel) en Lief Wens (Kasterlee).

 

Dien je aanvraagformulier voor financiële ondersteuning in voor 15 maart

 

G-sporters met een mentale en/of lichamelijke beperking die wonen in Retie, Kasterlee of Dessel en die op regelmatige wijze in clubverband sporten, kunnen een eenmalige financiële ondersteuning krijgen. Zo kunnen onkosten zoals vervoer, aankoop van sportkledij en -materialen gedeeltelijk vergoed worden.

Daarvoor dien je voor 15 maart het aanvraagformulier ‘Eenmalige financiële ondersteuning voor G-sporters 2018’ in dat je terugvindt op www.jeugdsportnetkdr.be.

De uitreiking vindt plaats op vrijdag 27 april in Tijl 4 (Dessel).

 

Meer info: Sportdienst Retie, T 014 38 92 66, E hans.cools@retie.be, W www.jeugdsportnetkdr.be

Datum van het bericht: donderdag 08 februari 2018