Naar inhoud

Schrijf in voor de gratis voordracht over internet, privacy en cyberpesten op 28 november in Mol

Internet, privacy, cyberpesten

Op dinsdag 28 november is er in het Rozenberginstituut in Mol een gratis voordracht over 'Internet, privacy en cyberpesten' door Anneke Deckers. Alle geïnteresseerde volwassenen zijn welkom na inschrijving via T 014 32 18 56 of E rob.philipsen@ocmwmol.be (uiterlijk op 24 november). De spreker is Anneke Deckers, ambassadrice Gezinsbond en Childfocus en telecomcoach.

 

Wat gooi jij zelf zoal te grabbel op het web en wat beschouw je als honderd procent privé? En hoe gaan je kinderen daarmee om?

Hoor je het donderen in Keulen bij termen als cookies, phishing en sharenting? Dankzij deze lezing leer je goochelen met instellingen, rapporteringen en filters en weet je wat je wel en beter niet doet rond privacy. Ook de problematiek van cyberpesten wordt besproken.

 

Deze infoavond is bedoeld voor alle leerkrachten, ouders, opvoedingsverantwoordelijken en verdere geïnteresseerden over alle schoolnetten heen. Enkel volwassenen worden verwacht, dus niet de kinderen zelf. De inkom is gratis. Er is geen pauze voorzien.

 

Je wordt verwacht op dinsdag 28 november 2017 om 19.30 uur in de Robianozaal van het Rozenberginstituut, Rozenberg 2 in Mol-Centrum (inkom links achter parking ‘t Getouw).

De lezing duurt 2 uur. Elke aanwezige ontvangt een lijst met goede websites voor ouders en kinderen.

 

Schrijf uiterlijk op 24 november in via het KOM-secretariaat, T 014 32 18 56 of digitaal bij de Dienst Opvoedingsondersteuning Mol, E rob.philipsen@ocmwmol.be.

Datum van het bericht: maandag 13 november 2017