Naar inhoud

Zomer in Retie: muzikale picknick met Société Anonyme

uit in Retie

Aanstaande zondag - de laatste picknick al voor deze Zomer in Retie! - maakt Société Anonyme zijn opwachting aan de Vest. Vul je picknickmand of bestel een (h)eerlijk fairtradepakket en zoek je plaatsje uit in de idyllische pastorietuin. 

Bij slecht weer wijken we uit naar GC Den Dries. Hou hiervoor deze website of onze Facebookpagina in de gaten. 

 

PROGRAMMA ZOMER IN RETIE 2017

 

Muzikale picknicks (poort open: 11.00 u. - start optreden: 12.00 u.)

Vul je picknickmand en kom elke zondag van juli naar de prachtige tuin van de pastorie. Met uitzondering van de eerste picknick, want die gaat in gemeentepark Boesdijkhof door. De zomerse picknicks worden muzikaal op smaak gebracht door enkele schitterende groepen. Elke editie voorzien we ook extra kinderanimatie.

Zo'n zomerse muzikale picknick zegt je wel wat, maar je hebt even geen zin om zelf boterhammetjes te smeren? Geen probleem, want na het succes van vorig jaar kan je ook in 2017 een picknickpakket met (h)eerlijke producten bestellen.  Bestel je pakket (8,00 EUR/volwassene en 5,00 EUR/kind) uiterlijk om 11.30 u. op de vrijdag voor de picknickzondag. Indien de weersvoorspellingen er niet al te best uitzien, kan je nog annuleren tot vrijdag 11.30 u. Maar uiteraard kan je ook op de regenlocatie van een lekker picknickpakket genieten. Meer info en bestellen doe je hier: http://www.retie.be/EloketDetail.aspx?id=36.

 

Rethyscoop (poort open: 21.00 u. - start film: 22.00 u.)

Elke woensdagavond van juli is de pastorietuin dé plek om te bekomen van een warme zomerdag. Ook dit jaar staan er weer vier filmpareltjes op het programma. En terwijl jij geniet van de film, zorgen enkele verenigingen voor gekoelde drankjes. Vergeet niet om je eigen stoel (en eventueel een dekentje) mee te brengen.

 

Bij slecht weer verhuizen de picknicks en filmavonden naar GC Den Dries. Dit wordt aangekondigd op onze website en facebookpagina van UiT in Retie.

 

Dinsdag 8 augustus: VERKLAPT!

Met Jan De Smet Solo en zonder veel cinema

Waar? Tuin van de pastorie, Passtraat 14

Wanneer: dinsdag 8 augustus – poort open: 20.00 u. – aanvang: 20.30 u.

Inkom: gratis Breng zelf je stoel mee! Bij regenweer in GC Den Dries

Meer info: www.verklapt.be

Datum van het bericht: woensdag 26 juli 2017