Naar inhoud

Krikkrak

Krikkrak Djoelala

Praktisch

OrganisatieToerisme en Informatie
Waar

Centrum Retie - Markt - 2470 Retie

Wanneerzondag 24 september 2017
Van14.00 uur -

Info

De laatste zondag van september staat traditioneel helemaal in het teken van onze kleinste dorpelingen. Dan toveren ze opnieuw een wondere kleurenwereld van lantaarntjes door de straten. Met Krikkrak wordt de zomer op een feestelijke manier afgesloten.

Overdag wordt er al feestgevierd. De horeca en handelaars van Retie gaan immers al vanaf 14.00 u. van start. In het verkeersvrije centrum valt er heel wat te beleven: kinderanimatie, open handelszaken, muziek …

Dit jaar plaatsen we de fiets extra in de kijker: we moedigen iedereen aan om met de fiets naar het centrum af te zakken. Heel wat animatie zal aangepast zijn aan het thema fietsen, in het fietscafé kunnen mensen ervaringen uitwisselen bij de aankoop van een nieuwe (elektrische) fiets …

Omstreeks 18.00 u. zakken we af naar de Markt voor het echte Krikkrakgebeuren, waar we in de stemming kunnen komen met aangepaste kinderanimatie.

De Krikkrakstoet vertrekt omstreeks 19.15 u.

Wie dan nog niet is uitgezongen, kan in de centrumcafés terecht waar vanaf 19.30 u. de Retiese Top 40 wordt gespeeld. Vooraf kan je je favoriete nummers opgeven, wij maken een top 4 per café en een top 40 voor Retie.

Ga op zoek naar ‘Djoelala’
vanaf maandag 18 september

Like ‘Krikkrak Retie’ op Facebook en doe mee aan onze zoektocht.
Vanaf 18 september verstopt Djoelala zich ergens in Retie. Je hebt een uur de tijd om hem te vinden. Tips vind je op de Facebookpagina van Krikkrak Retie.
De eerste 10 die hun foto samen met Djoelala delen op Facebook, ontvangen ter plaatse een prijs.

Meer info

Gemeente Retie - tel. 014 38 92 30 - e-mail: informatie@retie.be - http://www.retie.be