Naar inhoud

Digicat

Digicat

Digicat is een interactieve website waar je filmpjes uit de eigen gemeente of uit de buurt kan bekijken, of waar je informatie kan opvragen over de berging van laag- en middelactief kortlevend afval in Dessel.

 
Neem gerust de tijd om alle mogelijkheden van Digicat te ontdekken. Zo kan je niet alleen filmpjes bekijken, maar ook zelfgemaakte filmpjes uploaden. Daarnaast kan je filmpjes beoordelen, vragen stellen of deelnemen aan polls… voor elk wat wils dus!

Weet je graag veel over de oppervlakteberging van laag- en middelactief kortlevend afval - of kortweg categorie A-afval - in Dessel, dan is de cAt-rubriek voor jou een bron van informatie. Volg de evolutie van dit project op de voet aan de hand van videofragmenten. Op Digicat vind je ook algemene informatie over het nucleaire gebeuren in de streek rond Dessel en Mol. 

Digicat telt niet alleen de interactieve website. Je kan het ook raadplegen via digitale televisie achter de rode knop bij RTV. Hou Digicat zeker in de gaten via de website of iDTV, want het platform is voortdurend in beweging! 

Digicat is een initiatief van verschillende partners en kan rekenen op de medewerking van een heleboel enthousiaste vrijwilligers.

Meer info:
W www.digicat.be, E vragen@digicat.be.